About me:

Multumesc tuturor celor care citesc postarile mele! 🤗

Mă numesc Cynthia, sunt din România, Braşov si sunt studenta in anul 3 la Facultatea de Stiințe Economice si Administrarea Afacerilor, profil Marketing.

Dintotdeauna am fost preocupata mai mult decat alte fete de tot ce tine de frumusete şi de-a lungul timpului, experimentand si adunand informatii legate de acest domeniu am decis să fac acest blog pentru a impartasi cu cat mai multe fete gandurile si experientele mele, lucru pe care mereu am fost dornica sa-l fac, intr-o forma sau alta.

Mereu mi-a placut sa fac poze, selfie-uri si am multe ore petrecute pe blog-uri si forum-uri de beauty.

Pot spune că sunt obsedata de tot ce tine de make-up si frumusete si de ultimele tendințe. Nu sunt profesionista (maybe one day..), nu fac reclama si toate parerile/ review-urile legate de produse sunt redactate din punctul meu de vedere avand in vedere cum au functionat pe mine/ impresia pe care mi-au lasat-o.

Sunt de parere ca fiecare femeie ar trebui sa isi creeze propriul stil iar pentru a face asta este nevoie de cei doi “I”. Intuitie & inspiratie. Intuitie pentru ca oricare ar fi parerea celorlalti legata de un produs pe care ti-l doresti, if you want it, buy it! Indiferent despre ce piesa vestimentara/accesoriu sau make-up product ar fi vorba, cu siguranta el poate fi combinat armonios cu alte piese astfel incat sa te si reprezinte dar sa fie si in tendinte; iar inspiratie pentru ca o femeie ar trebui sa fie permanent la curent cu tot ce apare in domeniul de beauty, indiferent de stilul pe care il adopta.

Nu vreau sa va plictisesc cu mai multe detalii inca de la prima postare, asa ca ma voi apuca sa fac research-uri pentru urmatoarele.

💋

Advertisements