Precious oils


Buna, fetelor! Eu mereu am preferat sa folosesc produse cat mai naturale in materie de ingrijire, asa ca odata cu vremea frumoasa, dorindu-mi un bronz frumos si sanatos, dar si din dorinta de a avea un par cat de cat sanatos dupa atatea vopsiri si procese termice, zilele trecute am pornit in cautarea uleiurilor cu proprietati cosmetice. 

    Pana acum, in afara de uleiul de masline, am folosit doar produse protectoare si uleiuri de accelerare a bronzului normale, care se gasesc in orice magazin cosmetic. Vara aceasta, am decis sa incerc untul de cacao care este o sursa importanta de vitamina E, acizi grasi Omega 6 si 9 si stimuleaza productia de colagen in acelasi timp protejand pielea. Deasemenea, mi-am achizitionat si o sticluta de ulei de morcovi care este bogat in antioxidanti si beta-caroten, care este foarte benefic in obtinerea si prelungirea unui bronz frumos si sanatos. 

    Le-am achizitionat de la un magazin de produse naturiste, iar untul de cacao a costat 16 lei (au mai multe variante si gramaje). Singurele dezavantaje ale acestuia sunt ca se aplica destul de greu pe piele si mirosul este cam greoi. 

    Astazi le-am testat pe amandoua, stand putin la soare, cat mi-a permis vremea si pot spune ca deja m-a prins soarele, iar pielea mea este foarte hidratata si fina (nu m-am ars deloc!). 

    Pentru par am ales uleiul de ricin si pe cel de argan (pana acum foloseam f. mult de cocos) si intentionez sa cumpar si uleiul de avocado, sa le combin si sa le aplic pe par cu cateva ore inainte de spalare. (Uleiul de ricin a costat in jur de 10 lei, 100 ml.) 

    Dupa spalare, uscare si indreptare folosesc fie putin ulei de cocos pe varfurile deteriorate, fie ulei de la Pantene, Gliss sau ce firma imi mai face mie cu ochiul.

    Astept tips-uri de la voi cu privire la acceleralea si prelungirea bronzului! 
💋

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s