Fix & Glow: Rimmel London #Insta Fix & Glow Setting Spray

Our first 2 in 1 Makeup Primer & Setting Spray that can be applied underneath or over the top of your makeup. It dries quickly with just one application & locks your makeup into place, without it feeling dry or tight, for all day staying power. 

It helps to revitalize and refresh makeup for freshly applied look and feel all day long.

  

  Cam asa suna prezentarea oficiala a noului spray de fixare a machiajului care are si functie de primer, de la Rimmel London. 

    Tin sa mentionez ca acesta este primul spray de fixare pe care il testez, nu mi s-a parut vreodata sa am nevoie pentru ca machiajul rezista oricum destul de mult pe fata mea, insa este un produs care face diferenta.

( Nails by Ramona Gordea-on Facebook)

    Ambalajul este unul simplu, practic si de efect, atragand cu siguranta privirile noastre. Este recomandata aplicarea cu miscari circulare pe toata fata, inainte si dupa realizarea makeup-ului, insa eu momentan l-am folosit doar dupa, si aplicand destul de putin, nu cu misvari circulare ci pe zone, insistand pe zona T. Are un miros fresh, de castravete, asemanator cu cel al produselor din gama Wake Me Up. Aplicatorul integrat pulverizeaza cantitati destul de mici de spray, deci recomand aplicarea pe zone. 

    Dupa aplicare, machiajul meu a tinut toata ziua, dar repet, si fara acest spray ma tine la fel de mult, numai ca sunt mici diferente in zona T (am tenul mixt) si a pometilor (blush-ul, iluminatorul tin mai bine).  Am avut totusi cateva mici urme de mascara rezultate din atingerea genelor inferioare de ten. 

    Este un produs affordable. Eu l-am gasit in Auchan la 33 de lei. 

    Per total, consider ca este un produs bun si care trebuie sa existe in orice trusa de makeup. Se simte bine pe piele, mie una mi se pare ca imi lasa tenul fresh si se usuca relativ repede. Raportul calitate pret este foarte bun, isi face treaba bine, iar mirosul e demential.

     💋

Advertisements

2 thoughts on “Fix & Glow: Rimmel London #Insta Fix & Glow Setting Spray

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s