Indispensable makeup products

    Hello! In acest post va voi prezenta produsele de makeup fara de care nu plec de acasa in cazul in care nu ma intorc pana cel putin a doua zi, dar si pe care le folosesc (aproape) zilnic. Cum ar zice iubitul meu: “Dar iubi, tu iei totul cu tine!” :)) Nu este chiar asa, insa sunt destul de multe produse pe care le folosesc in rutina zilnica de makeup.

    Pentru fata:

    Cum toate lucrurile au nevoie de o baza buna pentru a rezista, am sa incep cu highlighter-ul L’oreal Paris Accord Parfait Highlighter (n. 201.N Eclat Neutre Rosé), pe care il folosesc ca si baza de machiaj (si uneori ca si iluminator). 

     Al doilea produs pentru fata este desigur, fondul de ten (Rimmel London Wake Me Up, n. 300 Sand, care este putin cam inchisa pentru mine), iar al treilea este corectorul din aceeasi gama (n. 010 Ivory).

     Urmatoarele produse sunt cele folosite pentru contur si iluminare. Pentru contur folosesc Master Contour V-Shape Duo Stick  de la Maybelline New York (n. 02 Medium), iar ca iluminator highlighterul despre care am scris mai sus si paleta Light Up Your Face de la Essence ( E destul de buna si de pigmentata pentru pretul ei care este in jur de 25 lei). Aceasta contine 3 culori de iluminator care pot fi folosite combinate sau individual.

    Folosesc si pudra matifianta si blush dar nu mereu.

    Pentru sprancene:

(S-a cam sters scrisul de pe kit)

    Pentru machiajul sprancenelor am intotdeauna la mine Rimmel London Professional Eyebrow Pencil (n. Black brown) cu care imi conturez sprancenele si umplu eventualele goluri din ele, inainte de a aplica culoarea din Rimmel London Brow this way (n. Dark brown), pentru uniformizare. Ceara nu o folosesc.

    Pentru ochi:

(Paleta e pe terminate, yaay :)) )

    Paleta pe care o port cu mine peste tot este Maybelline New York The Nudes Palette, care contine 10 nuante neutre de bej si maro, 1 de auriu si 1 de negru. Culorile sunt dragute, rezista destul de mult, dar parca nu destul de pigmentate si se blenduiesc greu, de aceea voi alege alta paleta cat de curand.

    Eyeliner-ul pe care il folosesc in general si pe care il iau la mine este LINErefine de la Maybelline New York. Acesta imi place mult, il aplic usor, cu precizie si dureaza destul de mult pe pleoapa. Il port la mine in cazul in care este nevoie sa imi fac un makeup mai intens.

    Mascara este cum am mentionat si in post-ul despre Scandaleyes, produsul fara de care nu pot trai.( Scandaleyes Mascara de la Rimmel London.)
Pentru buze:

    Pentru buze am mereu la mine cele 2 nuante de ruj de la L’oreal Paris: Infallible Long Lasting (n. 113- Invincible Sable si 209 Violet Parfait) pe care le folosesc in functie de momentul zilei/ocazie/dispozitie. 

   Pentru voi ce produse sunt indispensabile? Astept sugestii de palete de makeup micute pentru purtat in geanta/portfard. 

💋

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s