Life hack: Law of attraction – Esti ceea ce gandesti!

    Buna! Acest post va fi unul mai lung si mai deep dar foarte folositor pentru ca tuturor ne-ar prinde bine sa intelegem cum functioneaza de fapt toate lucrurile care ne influenteaza calitatea vietii dar si cum le putem influenta si noi pe ele.

    Cu totii avem probleme mai mari sau mai mici, griji si ganduri care ne tin treji. 

     Totul pleaca de la ganduri. Din momentul in care stam si ne gandim mai mult decat este cazul la o problema sau la un motiv de ingrijorare, nu facem decat sa o/il  amplificam, sau mai rau, sa cream si alte probleme care nici nu existau. 

      Cu totii suntem fiinte vibrationale, avand un camp electomagnetic in jurul nostru, generat de catre inima (care genereaza cel mai mare camp elecromagnetic al corpului) si creier. Gandurile si emotiile noastre sunt energie pura iar calitatea lor determina frecventa noastra de vibratie. Semnalele electromagnetice generate de inima au capacitatea de a ne afecta pe noi insine, pe cei din jur dar si mediul inconjurator. Daca intretinem emotii si ganduri la anumite vibratii vom atrage catre noi energie de o frecventa similara, materializandu-se.

     Noi lansam aceste semnale de vibratie incontinuu, atat constient cat si incontient. Practicand overthinking-ul, analizand situatii si degenerand problemele in mintea noastra, nu facem decat sa cream un camp in jurul nostru care atrage energie, emotii, evenimente, circumstante  negative. Putem privi aceasta lege ca pe un boomerang: ce emiti, se intoarce la tine.

     Dupa ce am inteles aceste lucruri, este esential sa ne punem intrebarile: Ce putem schimba in jurul nostru? Ce ne dorim cu adevarat? Acesta este primul pas spre o viata mai fericita si implinita. Dupa ce v-ati dat raspunsul la aceste intrebari, incepeti sa emiteti ganduri si emotii pozitive si meditati la aceste lucruri, ganditi-va cum realizati aceste lucruri si la satisfactia simtita, capatandu-le. Eu din proprie experienta pot spune ca tot ce mi-am dorit si la care m-am gandit cu fericire, vizualizand cum ma  bucur de acele lucruri sau situatii, s-a materializat la un moment dat. In schimb, cu cat analizez mai mult o situatie sau o problema, cu atat devine mai rau. Asta nu inseamna, desigur, ca putem sta degeaba toata ziua visand cu ochii deschisi si ca vom si capata totul. Nu, dar in momentul in care emiteti aceste vibratii, intr-un fel sau altul vor aparea cai si circumstante care va vor duce exact unde doriti sa ajungeti. 

     Nu le putem schimba celor din jur dorintele, personalitatea, etc., dar putem crea circumstante favorabile care sa ne ajute sa rezolvam problemele relationale.  Nu putem realiza totul de pe o zi pe alta. Multi oameni (si eu uneori) cand vad ca ceva nu functioneaza intr-un anumit interval de timp se descurajeaza, neglijand continuarea practicarii acestor metode care ar trebui sa fie un stil de viata, creand o minte sanatoasa. 

    Cea mai buna sursa de informare despre acest subiect sunt cartiile si documentarul The Secret. Acestea contin explicatii si exemple de persoane care au reusit sa-si imbunatateasca foarte mult viata, capatand fericire, prosperitate, etc., ghidandu-se dupa Legea atractiei.  

Documentarul:

http://filmehd.net/the-secret-2006-filme-online.html

        Cea mai usoara cale de a incepe sa va creati semnale de vibratii pozitive si sa atrageti ce va doriti, ar fi sa scrieti pe o hartie, in fiecare zi aceste lucruri. Acestea trebuie personificate, gen: “Pana in data x am o anumita suma de bani”, “Am in viata mea numai circumstante favorabile care imi aduc….. .” E mai bine sa nu se foloseasca negatii iar exprimarea sa fie una pozitiva. Deasemenea, cand aveti o perioada mai grea, ajuta foarte mult si un jurnal al recunostintei in care sa scrieti zi de zi lucrurile care v-au facut fericit in acea zi.

    Sper ca articolul asta sa va ajute!

💋

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s