Top 5 Instagram Make-up Pages

    Da, postez destul de mult pentru inceput dar sunt foarte incantata si cum vreau sa fac asta de multa vreme, simt ca am multe de impartasit. :))

    Acest post contine top 5 pagini de make-up si make-up artisti de pe Instagram, din punctul meu de vedere desigur. Aceste pagini contin poze si tutoriale de make-up dar si ale produselor lansate de brand-urile respective.

    1. Pe primul loc am clasat celebra pagina Anastasia Beverly Hills. O admir foarte mult pe fondatoarea brand-ului, Anastasia Soare, care este din Constanta, Romania. In video-ul de mai jos aceasta relateaza despre cum a pornit de la 0 in infiintarea acestui brand, munca depusa, dar si alte lucruri interesante:

https://youtu.be/4Qz-VQMtrus

Pagina de instagram:

       2. Pe locul 2 am ales sa pun pagina Huda Beauty deoarece imi plac foarte mult produsele acestui brand dar si pentru ca are tutoriale folositoare. Huda Kattan a crescut obsedata de beauty&fashion. Pentru inceput, ea si-a facut un blog de beauty cand studia la Universitatea din Michigan. Ea a studiat arta machiajului la scoala de make-up lui Joe Blasco, care a fost printre primele dar si una dintre cele mai bune scoli de make-up.

     3. Pe locul 3, nimeni alta decat MakeupbyAlina. Aceasta pagina are printre cele mai reusite make-up-uri, iar tipa e foarte frumoasa. Alina a absolvit scoala de make-up MUD din New York cu specializarea Efecte speciale in make-up. Si-a inceput cariera ca make-up artist in Dubai iar apoi a devenit parte a echipei MAC.

     4. Pe locul 4 clasez pagina Wakeupandmakeup datorita diversitatii de tutoriale de make-up & hair. Este o sursa de inspiratie foarte buna.

     5. Iar pe ultimul loc o clases de celebra Kylie Jenner cu KylieCosmetics. Pe ultimul loc, pentru ca nu sunt o fana a persoanelor care devin celebritati peste noapte fara un motiv intemeiat sau vreun talent anume (nu sunt in masura si nu critic pe nimeni dar mie personal parerea asta mi-a lasat-o)  dar admir totusi colectiile de make-up lansate de ea, produsele chiar mi se par interesante si pe care de abia astept sa le testez.

    Daca aveti recomandari privind alte pagini faine de make-up, astept bucuroasa sugestiile voastre.
💋

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s