Contour me, master!

Buna, fetelor! In seara aceasta va voi vorbi despre Facestudio Master Contour V-Shape Duo Stick de la Maybelline New York. 

      Cu siguranta una dintre cele mai populare si importante tehnici de make-up este conturarea trasaturilor fetei. Aceasta tehnica a luat amploare in ultimii ani, devenind in ziua de astazi la fel de importanta ca machiajul ochilor sau al buzelor.

      Pentru a realiza un contur al fetei discret dar care sa evidentieze trasaturile si sa corecteze imperfectiunile, avem nevoie de un produs calitativ si usor de aplicat (poate fi de forma unui stick, cremos sau pudra compacta) si de un instrument cu care sa il blenduim (ne putem folosi de celebrul beautyblender sau de o pensula corespunzatoare).

      Pentru ca tehnica de contur sa ne aduca rezultatele dorite trebuie in primul rand sa stabilim tipul de fata pe care il avem iar apoi sa alegem un produs potrivit.

       Dupa ce am incercat diferite produse in forma cremoasa sau pudra compacta, am decis sa incerc si stick-ul Master Contour V-Shape Duo Stick de la Maybelline New York, care a devenit in scurt timp produsul meu preferat (02 Medium, l-am luat din Auchan si am dat in jur de 40 de lei pe el).

Prezentarea de pe site-ul lor oficial suna cam asa:

“Master Contour V-Shape Duo rezista intreaga zi, iar formula cremoasa este usor de combinat cu restul machiajului. Formatul unic al batonului de conturare permite o aplicare facila.”

      Acest stick contine o parte inchisa pentru conturul propriu-zis si o parte deschisa pentru a ilumina partile centrale ale fetei.

     In viitorul apropiat voi posta o poza cu conturul propriei fete pentru ca prefer sa le fac la lumina naturala.

    Plusuri:

Este usor de aplicat, cremos, trage linii fine dar pigmentate.

Se blenduieste usor cu beautyblender-ul (cu pensula nu am incercat inca).

Are un finish natural daca este aplicat in cantitati rezonabile.

Minusuri:

Daca nu este aplicat cu atentie si precizie se mai intampla sa se imbine culorile.

Dat fiind faptul ca acest produs ma multumeste in totalitate, voi incerca si Master Strobing Stick Illuminating Highlighter si voi posta un review despre el.

💋

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s